Praleisti ir eiti į turinį

Krikščionių sąjunga paskelbė programą EP rinkimuose

LIETUVA – PIRMIAUSIA!

Sujungėme Krikščionių sąjungos patirtį ir Lietuvos šeimų sąjūdžio drąsą. Vienydamiesi su naujam atgimimui kylančia Lietuva ir augančiai Tautai telkiančia lyderyste sakome: kartu mes galime daug!


ES turi ateitį tik įgyvendinus Europos integracijos sumanytojo Roberto Schumano idėjas, kaip nepriklausomų valstybių sąjunga, paremta krikščioniškosios demokratijos principais.


Mūsų valstybei ir visai Europos civilizacijai iškilo karo grėsmė, o iš vidaus Lietuvą silpnina ideologija, priešiška prigimtinei šeimai, lietuvių kalbai, kultūrai ir tradicijoms, krikščioniškosioms vertybėms ir mokslo tiesai.


Todėl MES:

  • neleisime federalizuoti Europos sąjungos. Lietuva turi teisę priimti visus sprendimus tose valstybės srityse, kurios Stojimo sutartyje nėra perduotos ES kompetencijai ir niekas negali šių įgaliojimų varžyti.
  • stabdysime genderizmo ir translytiškumo ideologijos diegimą valstybėje ir propagandą mokyklose. Lietuva šeimos klausimų sprendimo ES neperdavė ir konstitucinės tėvų teisės auklėti vaikus pagal įsitikinimus neatšaukė.
  • neleisime Europos Sąjungos paramos naudoti kaip Briuselio biurokratijos spaudimo priemonės, kuria siekiama priversti valstybes atsisakyti suverenių sprendimų.
  • peržiūrėsime „žaliojo kurso“ politiką, kuri vis labiau virsta ideologija, žlugdančia Europos valstybių ekonomikas ir nešančia pelnus suinteresuotų korporacijų interesų grupėms.
  • stabdysime masinės imigracijos skatinimą, gręsiantį krikščioniškosios Vakarų civilizacijos pamatams ir mažų tautų egzistencijai.
  • užkardysime transnacionalinių galios centrų įtaką Europos tautoms, sieksime nustatyti iš užsienio finansuojamų nevyriausybinių organizacijų veiklos finansinės ir teisinės kontrolės mechanizmus.
  • sieksime Europos Sąjungos paramos ir investicijų programose kaip būtiną sąlygą numatyti priemones turtinės bei socialinės atskirties mažinimui, regionų vystymui, visapusiškam smulkaus ir vidutinio verslo skatinimui, oligopolijų įtakos mažinimui.
  • formuosime vieningą Europos Sąjungos energetikos politiką, kuri užtikrintų visose valstybėse konkurencingas verslui ir palankias gyventojų ūkiams elektros kainas.
  • sieksime, kad užkardant karo grėsmę būtų numatyta Europos Sąjungos parama Lietuvos gynybos ir saugumo pajėgumų stiprinimui.
  • ginsime Lietuvos verslo interesus ir neleisime šalies ūkio subjektų diskriminacijos. Verslo lygiateisiškumo principo neatitinkantis Mobilumo paketas turi būti peržiūrėtas, išmokų mūsų žemdirbiams lygybė su ES šalimis senbuvėmis – užtikrinta.
  • užmegsime ryšius ir bendradarbiausime su Europos Sąjungos šalių parlamentarais, siekiančiais bendromis pastangomis apginti nacionalinius interesus ir įgyvendinti Europos Sąjungos, kaip laisvų tautų ir valstybių sąjungos, tikslus.


    UŽ DIEVĄ! UŽ ŠEIMĄ! UŽ TĖVYNĘ!

https://www.rinkejopuslapis.lt/kandidatu-sarasu-iskelimo-paremimas53/-/pasirasymas/78350?fbclid=IwAR1umFT55lrxm709QaGnoXCFFWrklfLOTrHXOPMVx10foiH1VDqs0TOD6Es_aem_AW6lsIHgGBVmoUPspnEMo1R4A1y5W3oW9_bvdgeNvJN3BLAsPT6bhmJqIq2_vvFvYuQqaijMlOsWd-_2QOt3x-Xg

Parašykite komentarą