Praleisti ir eiti į turinį

Junkimės visi į vieną jėgą už Lietuvą!

Mielieji,

mes vienijamės už šeimos, tautos ir krikščioniškas vertybes. Kartu su Krikščionių sąjunga telkiame žmones į naują politinę jėgą. Šie metai bus lemtingi Lietuvai – arba apsaugosime savo Tėvynę, arba negrįžtamumo taškas bus praeitas.

1,2 procento Jūsų jau sumokėto gyventojų pajamų mokesčio galite skirti Lietuvos šeimų sąjūdžio veiklai. 0,6 proc. galite skirti mūsų bendros politinės jėgos veiklai. Tai Jums nieko nekainuoja, pinigai jau iš Jūsų išskaičiuoti ir sumokėti.

Prašymai skirti paramą teikiami vedlio principu, prisijungus prie EDS adresu https://deklaravimas.vmi.lt,  per banką ar mobilų parašą ir pasirinkus skiltį Deklaravimas > Pildyti formą. Prašymas skirti paramą pateikiamas dažniausiai pildomų formų sąraše.

Paramos formos pildymo instrukcija:

1.Prisijungiame prie deklaravimo sistemos adresu https://deklaravimas.vmi.lt/lt/Pradinis_Prisijungimo_puslapis/Prisijungimasperisorinessistemas.aspx

2. Pasirenkame PILDYTI FORMĄ:

3. Pasirenkame PRAŠYMAS SKIRTI PARAMĄ:

4. Spaudžiame ant gaublio ikonėlės:

5. Atsivėrusioje prašymo formoje spaudžiame TĘSTI:

6. Paieškos langelyje įvedę pavadinimą Lietuvos šeimų sąjūdis įrašome mokesčio dalies dydį 1,2 proc., laikotarpį 2025 ir įrašome paskirtį “Paramos gavėjui“.

Paieškos langelyje įvedę pavadinimą Krikščionių sąjunga įrašome mokesčio dalies dydį 0,6 proc. , laikotarpį 2025 ir įrašome paskirtį “Politinei organizacijai“.

Užpildyta forma turi atrodyti taip, kaip paveikslėlyje žemiau. Tada spaudžiame “Taip, teisingi“.

7. Spaudžiame FORMUOTI PRAŠYMĄ:

8. Spaudžiame PATEIKTI:

AČIŪ!

Parašykite komentarą