Praleisti ir eiti į turinį

Kauno forumo pareiškimas dėl Europos Parlamento ir Prezidento rinkimų

Pareiškimas dėl Europos Parlamento
ir Prezidento rinkimų

2019 m.kovo 12 d.

Artėjantis rinkiminis ciklas yra lemiamas Lietuvos valstybės ir tautos išlikimui. Kauno forumas su nerimu stebi gilėjantį tautinio judėjimo skilimą, kuris gali palaidoti bet kokias patriotinių ir opozicinių jėgų galimybes Europos Parlamento ir Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimuose.

Kauno forumas:

1. Ragina Vilniaus forumą ir visuomeninį sambūrį „Lietuva yra čia“ pradėti derybas ir pasiekti susitarimą, kaip pašalinti konfrontaciją rinkimuose į Europos Parlamentą.

2. Kviečia A.Juozaitį, M.Puidoką, N.Puteikį pradėti konsultacijas ir pasiekti susitarimą dėl bendro opozicijos kandidato, kitiems pretendentams atšaukiant pareiškinius dokumentus ir pakviečiant savo rinkėjus paremti jo kandidatūrą.

3. Kreipiasi į visas tautines ir patriotines visuomenės jėgas, prašydamas palaikyti ši pareiškimą.

Priimta Kauno forumo susirinkime
2019 m. kovo 12 d.

Komentarų: 1 »

  1. Kažkokie sulėtinti 😀 Taigi Juozaitis su Radžvilu jau susitarė. O PU PU pernelyg menko proto garbėtroškos, tad iš jų nieko nereikėtų tikėtis.

    Patinka

      • Ta prasme Radžvilas gali atsisakyti Juozaičio paramos? Tada net nežinočiau, juoktis ar verkti iš juoko 😀 Radžvilą iš kart galėtume pavadinti …ai, nesakysiu 😉 Vaikų darželis.

        Patinka

  2. Papildysiu. Iš šios situacijos dividendų gali gauti abi pusės. Viena pusė dividendus juos pasiėmė ir kas benutiktų, jau rinkėjų akyse įsitvirtino kaip vienybės ir gero siekianti pusė. Kitai pusei liko arba pritarti, arba pasirodyti kaip intrigantams ir rinkimus EP iškilmingai baigti su 0 mandatų ar net nesurinkus parašų, -nes kas už tokius xxx benorės rašytis? 🙂 Prisimenant “Kitas pasirinkimas“ sėkmę… 😉

    Patinka

Parašykite komentarą