Praleisti ir eiti į turinį

Kauno forumo pareiškimas dėl Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimų

Kauno_forumas. logo variantai-2

2019 m. gegužės 7 d.

PAREIŠKIMAS

Dėl  Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimų

Artėjantys metai nulems Lietuvos valstybės ateitį ir tautos išlikimo galimybes prasidėjusių Europos Sąjungos ir geopolitinių permainų situacijoje. Nuo Lietuvos Respublikos Prezidento rinkimų rezultatų didele dalimi priklausys galimybė apginti valstybės interesus.

Su apgailestavimu konstatuojame, kad nepavyko suvienyti opozicinių jėgų ir susitarti dėl vieno opozicijos kandidato. Rinkiminė kampanija vykdoma neskaidriai, šališkai nušviečiama didžiojoje žiniasklaidoje, pirmenybę teikiant didžiųjų partijų kandidatams ir jų statytiniams.

Kauno forumas kandidatus vertina pagal jų programų atitikimą Kauno forumo vertybių deklaracijos nuostatoms (https://kaunoforumas.wordpress.com/vertybes/), antisisteminio veikimo, demokratinių politinių reformų galimybes ir pritarimą bent daliai Kauno forumo pateiktų reformų nuostatų (https://kaunoforumas.wordpress.com/ka-daryti/).

Kauno forumas:

konstatuoja, kad geriausiai Kauno Forumo vertybes, demokratinius ir valstybingumo kriterijus atitinka kandidatas Arvydas Juozaitis ir kviečia už jį balsuoti.

Priimta Kauno forumo susirinkime
2019 m.gegužės 7 d.

Komentarų: 1 »

  1. Ačiū už Jūsų politinę brandą ir tautinę savimonę. Tiesiog neturime geresnio kandidato, bet turime istorinį šansą išrinkti Sąjūdžio pradininką, intelektualą, rašytoją suprantantį kultūros švieto reikalus, o tuo pačiu ir ekonomistą. Kauno Forumas parodė brandą. išmintį. Ačiū

    Patinka

Parašykite komentarą