Praleisti ir eiti į turinį

Giminės


Algimantas Rusteika

Sveiki atvykę į serialo “Giminės“ ekranizaciją gyvenime!

Susipažinkime su naujo modelio būsimąja Lygių galimybių tarnybos viršininke, pakeisiančia ankstesniąją Agnetą Skardžiuvienę – parlamentaro Artūro Skardžiaus martelę.

Tai kito Seimo nario, vicepirmininko Juliaus Sabatausko dukrelė Birutė Sabatauskaitė, ilgai slėpusi nuo tėvelio būsimą karjeros vingį – vargšas apie tai nieko net nežinojo! Dukrelė labai labai netikėtai buvo pasiūlyta tada, kai tėtuko partija palaikė Čmilytės kandidatą į Konstitucinio teismo teisėjus Vytautą Mizarą.

Birutė kovai už šviesų rytojų yra nusipelniusi. Ištisą dešimtmetį pluša Žmogaus teisių centre, gausiai finansuojamame Europos komisijos, Šiaurės šalių ministrų tarybos, Švedijos ambasados ir kitais užsienio karalysčių pinigais.

Mūsų užsienio reikalų ministerija irgi nepasišiukšlino, dosniai parėmė pinigais “visuomenininkus“. Šis seimūno dukrelės vadovaujamas centras jau parengęs ir paleidęs skundimo liniją, kur galima apskųsti visus, nesutinkančius su generaline laisviečių partijos linija. Tik priims įstatymą dėl “neapykantos kalbėjimo“ – ir užsičiaupsit.

Gerbiamas V.Mizaras irgi čia prie ko, nes yra nusipelnęs kovose už LGBT reikalą, todėl akcijoje susodinti postus į savus tinkamas – juk reikės visas pažangas prastumti ir per Konstitucinį. Kaip ir dukrelė Birutė, kuri kartu su kolege, ministre bukalaure ne tik žengė pirmosiose BLM eisenos gretose su šūkiais Fuck police, bet ir su keliais žaliūkais plėšė prieš šią akciją protestuojančiųjų plakatus.

Aišku, kovoti už lygias galimybes ir vienos lyties “šeimas“ visiškai netrukdys asmeninis angažuotumas. Dukrelė Birutė yra 2015 metais užsieniuose susituokusi su Jūrate Juškaite ir kartu su sutuoktine draugiškai darbuojasi Žmogaus teisių centriuke, įsisavinančiame užsienių pinigiukus.

Šis centriukas, išėjus dukrelei į didesnes viršininkes, taip pat neliks be globos. Jam vadovauti ateis didelio kovotojo už Lietuvą sūnelis Gediminas Andriukaitis. Ne vien senelis paliko partiją anūkui – visa Lietuva yra paveldima priklausomai nuo padėties ant feodalinių laiptų.

Pasižiūrėkit pridedamus filmukus, brangūs Lietuvos žmonės, nuobodu nebus:

https://lnk.lt/video/zinios-pateike-sabatauskaites-kandidatura/123917 https://www.15min.lt/video/konfliktas-prie-jav-ambasados-plesomi-vieni-kitu-plakatai-182232

Komentarų: 1 »

  1. O, kaip įdomu. Viešinkite visus “kovotojus“, kad visi žinotų. Kas čia gali būti kur išrinktas, jeigu jau eilė prie lovio….

    Patinka

Parašykite komentarą